Logo

Curry salad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Curry salad

(Karrysild)

2 salted herring fillets

The same quantity of cooked tongue or ham

2-3 tablesp. cream

Chopped whites of 4 eggs

Mayonnaise

Curry

Ground white pepper

 

Blend the mayonnaise with the cream until soft, and season with the curry powder and pepper.

Soak the herring fillets to remove the surplus salt and chop finely.

Add them to the mayonnaise toge­ther with the finely chopped meat.

Leave in a cold place for a couple of hours and season again if ne­cessary.

Just before serving, add the chopped egg-whites and decorate with hard-boiled and quartered yolks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andeconfit og kartofler fra SarlatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Muffins med bacon og skinkeEn lidt utraditionel muffin i det den er fyldt med pebberfrugt og bacon, hvilket for...
• Boller med røget mørbradHvis du vil serverer noget lækkert med let til frokost så prøv disse lækre boller med...
• Abrikossauce 2Abrikossauce er en dejlig sauce som kan bringe sødme til både salte og syrlige retter.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os