Logo

Curry salad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Curry salad

(Karrysild)

2 salted herring fillets

The same quantity of cooked tongue or ham

2-3 tablesp. cream

Chopped whites of 4 eggs

Mayonnaise

Curry

Ground white pepper

 

Blend the mayonnaise with the cream until soft, and season with the curry powder and pepper.

Soak the herring fillets to remove the surplus salt and chop finely.

Add them to the mayonnaise toge­ther with the finely chopped meat.

Leave in a cold place for a couple of hours and season again if ne­cessary.

Just before serving, add the chopped egg-whites and decorate with hard-boiled and quartered yolks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bondeomelet med skinkeOmeletter er lette at lave og kan laves på mange spændende måder. Her laves omeletten med...
• Pandekager med sur-sød fyld / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med peberfrugtsauce En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!