Logo

Curry salad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Curry salad

(Karrysild)

2 salted herring fillets

The same quantity of cooked tongue or ham

2-3 tablesp. cream

Chopped whites of 4 eggs

Mayonnaise

Curry

Ground white pepper

 

Blend the mayonnaise with the cream until soft, and season with the curry powder and pepper.

Soak the herring fillets to remove the surplus salt and chop finely.

Add them to the mayonnaise toge­ther with the finely chopped meat.

Leave in a cold place for a couple of hours and season again if ne­cessary.

Just before serving, add the chopped egg-whites and decorate with hard-boiled and quartered yolks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?