Logo

Den lækre sildeplatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 velrensede kryddersildefileter
4 hårdkogte æg
3–4 små syltede agurker i terninger
4 tsk kapers
4 kogte kolde kartofler i skiver
4 spsk hakket grønt, dild purløg eller persille
salatstrimler

sauce:
1 bæger cremefraiche
3-4 spsk tomatchilisauce

På 4 tallerkner anbringes de rensede krydderfileter på salatstrimler, og omkring silden de hårdkogte æg skåret i kvarte stykker, og ind imellem disse syltede agurker, hakkede eller skåret i terninger, kapers og kogte, kolde kartoffelskiver . Alt drys ses med klippet grønt.
Hertil serveres:

Kryddersauce:
cremefraiche røres op med tomatchilisauce og smages til. Giv også brød og smør til, især hjemmebagt rugbrød smager godt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristet tofuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fjordrejer med citronmayonnaiseNyd en dejlig tivolimad mindst en gang denne sommer
• Røget tunfisk med rødkålsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• OrangeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!