Logo

Fennikelsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl finthakket fennikeltop
5 kryddersild
100 g mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
1 tsk kapers
1 ½ spsk eddike
salt, peber og lidt sukker
  
Fenniklen hakkes fint.
Sildene skæres i småbidder og de øvrige ingredienser røres sammen og hældes over fennikel og sild, der lagvis er anrettet i en lille skål. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her