Logo

Ferdinands kryddersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 kryddersild
mælk
2 dl tomatpure
1 dl estragoneddike
1 løg, fint hakket
1/4 tsk nelliker, stødt
2 laurbærblade
1 knsp. timian, tørret
 
Rens, flå og filér kryddersilden og skær fileterne i skrå strimler.
Overhæld dem med mælk og lad dem stå 1/2 time.
Hæld mælken fra og lad silden dryppe godt af.
Rør marinaden sammen af tomatpure, estragoneddike, finthakket løg, 1/4
tsk stødte nelliker, smuldrede laurbærblade og tørret timian.
Hæld marinaden over silden og lad det hele trække til næste dag.

 
Tips: Tilsæt yderligere marinaden 1 lille hakket syltet agurk.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Welsh rarebit - walisisk ostebrød med ølEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lunken andEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AnderilettePrøv denne opskrift på velsmagende anderilette, der smager skønt på et stykke brød med...
• ÆblekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os