Logo

Fiskefilet med remoulade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 stk fiskefileter
salt, peber
1 æg
50 g rasp
1 spsk olie
50 g smør
 
Fileten krydres med salt og peber, vendes først i sammenpisket æg og derefter i rasp.
Steg fileten på en varm pande i olie og smør.

Server med remoulade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her