Logo

Fiskefilet med remoulade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1-2 stk fiskefileter
salt, peber
1 æg
50 g rasp
1 spsk olie
50 g smør
 
Fileten krydres med salt og peber, vendes først i sammenpisket æg og derefter i rasp.
Steg fileten på en varm pande i olie og smør.

Server med remoulade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjydsk surribEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med fennikelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm kartoffelpitaEn frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste...
• Vaniljedessert med bærEn farvestrålende, frisk og kaloriefattig dessert. Basis er en letsødet, fedtfri kagebund...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!