Logo

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade

 

Familiens favorit: Det er slet ikke svært at lave sine egne fiskefileter – og så smager de altså meget bedre end dem, man køber. Mens paneringen sætter sig, og fiskefileterne bliver stegt, kan du lave din egen remoulade. Den finder du også opskriften på her.

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade er en klassisk ret, som gør sig godt på frokostbordet. Denne opskrift på fiskefilet med remoulade er nem og lækker, og husk at remouladen også kan bruges til roastbeef, hvis der også er det på frokostbordet.

Tilberedningstid: 1 time. Antal portioner: 6 pers. Denne opskrift er nem at lave.

 

# Ingredienser

Fiskefilet:

6 rødspættefileter

1 tsk salt

2 dl hvedemel

2 æg

2 dl rasp

50 g smør

 

Remoulade:

4-5 spsk mayonnaise

2 spsk yoghurt naturel

3 spsk piccalilly eller pickles

1 spsk kapers

1 spsk syltede agurker

1 spsk purløg

1 smule karrypulver

1 spsk gurkemeje

½ tsk. salt

1 knsp peber

1 smule sukker

*

Fremgangsmåde

Salt rødspættefileterne og lad dem trække en halv time inden de skal bruges.

Tør dem af med køkkenrulle og vend dem først i hvedemel, krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg og til sidst i rasp.

Lad paneringen sætte sig 10-15 minutter.

 

Bland mayonnaise og yoghurt.

Finthak piccalilly, syltede agurker, kapers og purløg, og bland i.

Smag til med salt, peber, og lidt sukker og et nip karry.

Kom gurkemeje i, til farven er passende.

Remouladen har godt af at trække lidt i køleskabet.

 

Steg fiskefileterne i smør på en pande eller fritér dem i neutral olie.

Lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Server fiskefileterne med citronbåde og remoulade til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her