Logo

Flødesild med ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 marineret sildefilet
2 syltede agurker
4 spsk sennepspickles
2 små løg
2 dl cremefraiche
2 spsk ribssyltetøj
1 bundt dild
 
Agurk, pickles, løg og cremefraiche blendes sammen og lægges i en top på et fad.
Sildefileterne rulles sammen og stilles i midten, fyldes med syltetøj. Pynt med dild og server med rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her