Logo

Flødegedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g gedeost uden skorpe
200 g flødeost naturel
1 bdt purløg
1 gul peberfrugt

Læg et stykke husholdningsfilm i en rund skål, ca 14 cm i diameter.
Pisk gedeost og flødeost sammen med håndmixeren.
Klip purløgene og bland halvdelen i ostemassen.
Skær peberfrugten i små terninger.
Fyld halvdelen af ostemassen i skålen og fordel halvdelen af peberfrugten ovenpå.
Bred resten af osten ud over den, fold folie over og stil skålen i køleskabet ca. 24 timer.
Vend osten ud på et fad lige inden serveringen og pynt med resten af peberfrugt og purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her