Logo

Flødegedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
175 g gedeost uden skorpe
200 g flødeost naturel
1 bdt purløg
1 gul peberfrugt

Læg et stykke husholdningsfilm i en rund skål, ca 14 cm i diameter.
Pisk gedeost og flødeost sammen med håndmixeren.
Klip purløgene og bland halvdelen i ostemassen.
Skær peberfrugten i små terninger.
Fyld halvdelen af ostemassen i skålen og fordel halvdelen af peberfrugten ovenpå.
Bred resten af osten ud over den, fold folie over og stil skålen i køleskabet ca. 24 timer.
Vend osten ud på et fad lige inden serveringen og pynt med resten af peberfrugt og purløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrawnBrawn er det engelske ord for sylte, så her kan du på engelsk lære hvordan man laver...
• Pasta med tomat, hvidløg, basilikum og muslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio med råstegte kartofler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baileys OstekageEn såkaldt cheesecake - eller på dansk: ostekage, lavet på Bayleys, digestives kiks og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os