Logo

Flamberet laks med grøn peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g laksefilet
4 skalotteløg
1 spsk olie
1 spsk knuste grønne peberkorn
2 spsk cognac
2 dl piskefløde

Skær laksefileten i skind- og benfri 1 cm. brede strimler. Pil og hak løgene groft.

Lynsteg laksen på en varm pande med olie. Vend stykkerne hele tiden med en paletkniv.

Kom løgene i efter et par minutter og drys den grønne peber over.

Steg yderligere et par minutter.

Servér laksen med kogte ris og grønne ærter eller sukkerærter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• To gode madderSmør et par gode madder til dagens frokost. Rullepølsemadden er lige ud af landevejen, og...
• Kyllingesalat med karryDer er brugt thailandsk karry til denne lækre kyllingesalat, og sprødt kyllingeskind på...
• VårsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanillepocherede æbler med MarsalacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os