Logo

Focaccia med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Focaccia med skinke

 

# Ingredienser 

25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk olie
1 tsk salt
1 dl grahamsmel
1 dl durumhvede
5½ dl hvedemel
 
75 g kogt skinke i skiver / strimler
¾ dl tomatpuré
50 g reven ost
2-3 tsk oregano
 

* Tilberedning

Udrør gæren i vandet, og tilsæt olie, salt, grahamsmel og durumhvede.
Rør godt og tilsæt 3 dl hvedemel.
Ælt dejen godt sammen med resten af melet og lad dejen hæve et lunt sted ca. 1 time.
Rul dejen til 12-14 boller og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
Sæt brødene på bagepapir på en bageplade.
Lad dem efterhæve 15 min.
Skinken skæres i tynde, korte strimler.
Lav små fordybninger i dejen med en finger og smør tomatpuré på.
Fordel skinken over, og drys med ost og oregano.
Bag ca. 15 min i en 250 ºC forvarmet ovn.
Skinken kan evt. udskiftes med stegt, smuldret bacon.



   

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?