Logo

Focaccia med tomat og artiskok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Focaccia stammer oprindeligt fra Italien og er en slags fladbrød eller boller. Her laves focacciaboller med artiskokhjerter og tomat. Her er nok til to personer. Nyd for eksempel bollerne til frokost.

 

 

Til 2 personer

2 Focaccia boller
6 modne tomater
2 fintsnittede skalotteløg
frisk reven parmesanost
4-6 stk artiskokhjerter
frisk reven parmesanost
Jomfru Olivenolie
salt og peber

Halver Focaccia bollerne. Skær tomaterne i terne og fordel dem herpå.
Drys med skalotteløg, hæld lidt olivenolie henover og krydr med salt og peber. Bag dem i en varm ovn, 200ºC i 5 minutter. Server med artiskokhjerterne og frisk reven parmesanost.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græskaromelet med chili og hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkeschnitzel og ærtepuré med mynte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgsost med broccoliHar man en rest kogte grønsager fra aftensmaden, kan de hakkes og bruges i pålægssalater...
• Frisk jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os