Logo

Focaccia med tomat og artiskok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Focaccia stammer oprindeligt fra Italien og er en slags fladbrød eller boller. Her laves focacciaboller med artiskokhjerter og tomat. Her er nok til to personer. Nyd for eksempel bollerne til frokost.

 

 

Til 2 personer

2 Focaccia boller
6 modne tomater
2 fintsnittede skalotteløg
frisk reven parmesanost
4-6 stk artiskokhjerter
frisk reven parmesanost
Jomfru Olivenolie
salt og peber

Halver Focaccia bollerne. Skær tomaterne i terne og fordel dem herpå.
Drys med skalotteløg, hæld lidt olivenolie henover og krydr med salt og peber. Bag dem i en varm ovn, 200ºC i 5 minutter. Server med artiskokhjerterne og frisk reven parmesanost.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?