Logo

Focaccia, basis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Et focaccia er fladt brød og er i dag kendt som en delikatesse i Nord-italien. De kan pyntes med en masse forskellige ting, for eksempel oliven. Prøv dem til frokost, som tilbehør eller på picnic.

 

6 Personer

50 g gær
1/2 l lunkent vand
900 g hvedemel
Groft salt
Olivenolie
Rosmarin

Opløs gæren i 2 dl af vandet. Tilsæt hvedemel til dejen slipper. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse. Ælt resten af melet og vandet i dejen og ælt i 5 min. Dejen må ikke klistre i hænderne. Form 6 flade runde brød og lav fordybninger med en finger i dem. Læg brødene på en oliesmurt plade og pensl med 1 spsk olie, og drys godt med salt og rosmarin på. Bag ved 200 C. ca. 20 min, til de er gyldne og sprøde.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks, bagt med parmaskinke og råstegte kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med spidskål, spinat og ostDenne fyldige æggekage gratineres med ost under grillen i ovnen inden servering
• Makrel i hvidvin - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærdessert smuldrendeDit kan faktisk tilberede en fantastisk ret med blot et fåtal ingredienser. Her er et godt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os