Logo

Friturestegt fiskefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
fiskefileter
Olie til friturestegning
 
Frituredej af:
100 gram hvedemel
1 1/2 dl mælk
1/2 tsk salt
1 tsk vinaigre eller estragoneddike
 
Alt piskes sammen til en ensartet dej.
Heri dyppes de aftørrede fiskefileter og koges derefter i varm olie.
Kom kun få stykker i gryden af gangen, og vend dem af og til med en hulske.
De er stegte efter 3-4 minutter.
 
Tips: Ovenstående fremgangsmåde er specielt anvendelig hvis man skal
lave mange fiskefileter til en stor frokost. Man kan selvfølgelig også
panere fileterne, ved at vende dem i hvedemel, pisket æg og derefter i rasp. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skovtursbrød med fyldGode brød til en familietur til skov eller strand - eller bare hjemme i haven
• Hvidløgsost med broccoliHar man en rest kogte grønsager fra aftensmaden, kan de hakkes og bruges i pålægssalater...
• Sprøde chokoladesnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os