Logo

Friturestegt fiskefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
fiskefileter
Olie til friturestegning
 
Frituredej af:
100 gram hvedemel
1 ½ dl mælk
½ tsk salt
1 tsk vinaigre eller estragoneddike
 
Alt piskes sammen til en ensartet dej.
Heri dyppes de aftørrede fiskefileter og koges derefter i varm olie.
Kom kun få stykker i gryden af gangen, og vend dem af og til med en hulske.
De er stegte efter 3-4 minutter.
 
Tips: Ovenstående fremgangsmåde er specielt anvendelig hvis man skal
lave mange fiskefileter til en stor frokost. Man kan selvfølgelig også
panere fileterne, ved at vende dem i hvedemel, pisket æg og derefter i rasp. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?