Logo

Frokost-pølse-biks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 rest kolde, kogte kartoffelskiver.
1 rest wienerpølse.
løgskiver.
smør/margarine .
æg.

Steg skiver af kartofler, pølse og løg sammen i smør/margarine, til løgene er klare. Server med et spejlæg til hver. Gør stor lykke!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte sild på lag af rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold og varm kartoffelsuppeNyd en kold kartoffelsuppe på en varm dag - eller omvendt. Den kolde suppe er blendet med...
• TorskerognssalatTorskerognssalat er fyldt med vitaminer og mineraler og så smager den dejligt - et must på...
• TorskerognmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os