Logo

Frokostsalat med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Serveres med fiberrigt brød.

 

4 dl ris, kogt eller bulgur

300 g kyllingefilet (kogt eller stegt)

200 g cherrytomater

400 g ærter og-eller majs

2 stk peberfrugt, i skiver

2 tsk olivenolie

2 fed hvidløg

2 tsk sennep

4 spsk citronsaft

salt og peber fra kværn

 

Kyllingen skæres i passende strimler og blandes med ris, majs og ærter, cherrytomater og peberfrugt.

Dressing af olie, presset hvidløg, sennep og citron rystes sammen og vendes i salaten.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret kalkunsylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammebov med bouillonkartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med grapefrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os