Logo

Frokostsalat med æg, bønner og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 gram broccoli
1 løg
1 dåse kidney bønner

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk vand
1 spsk rødvinseddike
1 ½ tsk dijonsennep
2 spsk friskhakket estragon
sukker
salt
peber

Desuden:
150 gram blandet salat
4 hårdkogte æg

Det nederste stykke af broccoliroden skæres fra.
Roden skæres i tynde skiver.
Resten af broccolien skæres i skiver på langs.
Løget skæres i tynde ringe.
Afdryppede bønner, broccoli og løg blandes i en skål.
Dressingen piskes sammen og vendes i skålen.
Salaten nippes og blandes i.
Æggene skæres i både og lægges på salaten.
Som tilbehør serveres ristet brød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her