Logo

Frokostsalat med æg, bønner og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 gram broccoli
1 løg
1 dåse kidney bønner

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk vand
1 spsk rødvinseddike
1 1/2 tsk dijonsennep
2 spsk friskhakket estragon
sukker
salt
peber

Desuden:
150 gram blandet salat
4 hårdkogte æg

Det nederste stykke af broccoliroden skæres fra.
Roden skæres i tynde skiver.
Resten af broccolien skæres i skiver på langs.
Løget skæres i tynde ringe.
Afdryppede bønner, broccoli og løg blandes i en skål.
Dressingen piskes sammen og vendes i skålen.
Salaten nippes og blandes i.
Æggene skæres i både og lægges på salaten.
Som tilbehør serveres ristet brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefrikadeller med squash og krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget svinemørbrad med nektarinsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronfromage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os