Logo

Frokostsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg sildefileter
groft salt
1 l eddike
sødetabletter = 400 g sukker
500 g løg
1/2 tsk peber
evt. klippet dild

Sildefileterne skylles og lægges lagvis med groft salt i to døgn.

De skyldes rene for salt og flås.
Udvandes derefter i skummetmælk ca. 2 timer og skæres i passende snitter.

Eddiken gives et opkog og tilsættes sødetabletter som meget nøjagtigt tælles af.
For mange ødelægger smagen.
Lagen krydres og afkøles og hældes over sildene.
Løg skæres i skiver og dild klippes over.

Trækker i 2-3 døgn inden serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte lakserullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sardiner à la bonne femmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønlangkål med kogt flæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Erotiske jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!