Logo

Frokostsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg sildefileter
groft salt
1 l eddike
sødetabletter = 400 g sukker
500 g løg
½ tsk peber
evt. klippet dild

Sildefileterne skylles og lægges lagvis med groft salt i to døgn.

De skyldes rene for salt og flås.
Udvandes derefter i skummetmælk ca. 2 timer og skæres i passende snitter.

Eddiken gives et opkog og tilsættes sødetabletter som meget nøjagtigt tælles af.
For mange ødelægger smagen.
Lagen krydres og afkøles og hældes over sildene.
Løg skæres i skiver og dild klippes over.

Trækker i 2-3 døgn inden serveringen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?