Logo

Fyldte boller med kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk olie
225 g svinesmåkød
225 g kalvesmåkød
1 hakket løg
2 dl hønsebouillon
2 spsk sennepspulver
2 tsk soya
½ tsk ketchup
10 boller
 
Varm olien i en gryde, tilsæt kød og steg i 10 minutter.
Bland løg i og steg yderligere 4 minutter.
Vend resterende ingredienser undtagen boller i.
Skru ned for varmen og småkog indtil væsken er fordampet.
Afkøl let.
Forvarm ovnen til 175ºC.
Fyld bollerne med blandingen.
Pak hver bolle i folie.
Læg direkte på pladen og varm i 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her