Logo

Fyldte boller med kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 spsk olie
225 g svinesmåkød
225 g kalvesmåkød
1 hakket løg
2 dl hønsebouillon
2 spsk sennepspulver
2 tsk soya
1/2 tsk ketchup
10 boller
 
Varm olien i en gryde, tilsæt kød og steg i 10 minutter.
Bland løg i og steg yderligere 4 minutter.
Vend resterende ingredienser undtagen boller i.
Skru ned for varmen og småkog indtil væsken er fordampet.
Afkøl let.
Forvarm ovnen til 175ºC.
Fyld bollerne med blandingen.
Pak hver bolle i folie.
Læg direkte på pladen og varm i 10 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleflæsk med parmaskinkeÆbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret version. Parmaskinken gør både...
• Madeirasild med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparges og smilende ægKog de friske æg så bløde, at de fungerer som sauce. Det er en dejlig ret på alle tider af...
• Æbler bagtSimpel opskift med bagte æbler. Måske kommer man i julestemning når der bruges marcinpan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os