Logo

Fyldte citroner med sardiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6-8 citroner
4 ds portugisiske sardiner i tomat
2 avocadoer
1 glas kapers
citronsaft
1 dl mayonnaise
salt, peber
tabascosauce
 
Skær en tynd skiver af citronen, så de kan stå. Skær den modsatte
ende af og grav 2/3 af indholdet ud.
Fjern skind og ben på sardinerne.
Mos dem lidt og bland dem med små terninger avocado, lidt citronsaft og
kapers.
Rør forsigtigt mayonnaisen i og smag til med salt, peber og tabascosauce.
Fyld blandingen i de udhulede citroner og læg låg på.
 

Tilbehør: Flûtes eller ristet brød 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PortvinssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Enkel mac patéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rygeost med radiserGod, dansk rygeost kan være en himmerigsmundfuld til frokost eller som en lille forret...
• MynteisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os