Logo

Fyldte citroner med sardiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 citroner
4 ds portugisiske sardiner i tomat
2 avocadoer
1 glas kapers
citronsaft
1 dl mayonnaise
salt, peber
tabascosauce
 
Skær en tynd skiver af citronen, så de kan stå. Skær den modsatte
ende af og grav ⅔ af indholdet ud.
Fjern skind og ben på sardinerne.
Mos dem lidt og bland dem med små terninger avocado, lidt citronsaft og
kapers.
Rør forsigtigt mayonnaisen i og smag til med salt, peber og tabascosauce.
Fyld blandingen i de udhulede citroner og læg låg på.
 

Tilbehør: Flûtes eller ristet brød 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her