Logo

Fyldte lakseruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lille syrligt æble
1 hårdkogt æg
40 g revet peberrod
1 spsk citronsaft
1 spsk olie
5 spsk fløde
salt
sukker
8 skiver røget laks
krølsalat
1 citron
frisk dild

Skrællet æble, peberrod og æg pureres fint sammen med citronsaft, olie og fløde.
Cremen samges til med salt og sukker, smøres på lakseskiverne, som rulles sammen og anrettes med dild og kvarte citronskiver.
Rullerne sættes på krølsalaten og serveres med brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StjerneskudStjerneskud er en vaskeægte klassiker fra det danske smørrebrødskøkken. Når du tilbereder...
• Kold skrubbefilet SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tortilla med kylling og hytteostMexicanerne bruger gerne en mozzarella-lignende ost til topping på tortillas. Her har vi...
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os