Logo

Fyldte lakseruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille syrligt æble
1 hårdkogt æg
40 g revet peberrod
1 spsk citronsaft
1 spsk olie
5 spsk fløde
salt
sukker
8 skiver røget laks
krølsalat
1 citron
frisk dild

Skrællet æble, peberrod og æg pureres fint sammen med citronsaft, olie og fløde.
Cremen samges til med salt og sukker, smøres på lakseskiverne, som rulles sammen og anrettes med dild og kvarte citronskiver.
Rullerne sættes på krølsalaten og serveres med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her