Logo

Fyldte løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til opskriften kan anvendes både hvide og røde kepa løg. De fyldte løg er gode til frokost. Anvendes mindre løg er de meget velegnede til en buffet.
 
8 store kepa løg
1 spsk extra jomfruolivenolie
300 g hakket lam
1 tomat, gerne flasketomat
100 g  usaltede pistaciekerner
1 bdt kørvel
Reven muskatnød
Salt, hvid peber
 
Pil løgene, men lad toppen blive på.
Skær et låg af toppen af løget.
Udhul løgene med en lille kniv, så det kun er de 2-3 yderste lag af løget der er tilbage.
Hak "løgresterne" og sauter det i olivenolie sammen med lamme­kød og finthakket tomat. Smag til med reven muskatnød, salt og hvid peber.
Afkøl kødet lidt og bland med grofthakket kørvel og pistaciekerner.
Fyld løgenene og sæt toppen på.
Pak hvert løg i folie og stil pak­kerne i et ovnfast fad med lidt vand i bunden.
Bag løgene i ovnen ved 180ºC i ca. 45 minutter.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med RatatouilleEn omelet kan laves på mange måder, og smager som regel dejligt. Her laves omeletten med...
• Broccolipasta med rosiner og gedeostHer er opskriften på en let aftensmåltid eller en lækker frokostret serveret med godt brød...
• Perlehønesalat med kirsebær og blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Korsikansk ostekage med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os