Logo

Fyldte løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til opskriften kan anvendes både hvide og røde kepa løg. De fyldte løg er gode til frokost. Anvendes mindre løg er de meget velegnede til en buffet.
 
8 store kepa løg
1 spsk extra jomfruolivenolie
300 g hakket lam
1 tomat, gerne flasketomat
100 g  usaltede pistaciekerner
1 bdt kørvel
Reven muskatnød
Salt, hvid peber
 
Pil løgene, men lad toppen blive på.
Skær et låg af toppen af løget.
Udhul løgene med en lille kniv, så det kun er de 2-3 yderste lag af løget der er tilbage.
Hak "løgresterne" og sauter det i olivenolie sammen med lamme­kød og finthakket tomat. Smag til med reven muskatnød, salt og hvid peber.
Afkøl kødet lidt og bland med grofthakket kørvel og pistaciekerner.
Fyld løgenene og sæt toppen på.
Pak hvert løg i folie og stil pak­kerne i et ovnfast fad med lidt vand i bunden.
Bag løgene i ovnen ved 180ºC i ca. 45 minutter.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?