Logo

Fyldte rundstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte rundstykker

 

Fyldte rundstykker, dejlige til frokost, dejlige som lidt natmad ud på de små timer og i øvrigt dejlige når som helst. Almindelig gammeldags rundstykker eller spanske rundstykker passer her. De fyldes med pikant kødsauce. Fyldte rundstykker er en dejlig hurtig ret - og meget mættende.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

1 portion Pikant kødsauce (se opskrift)

8 rundstykker

50 g smeltet smør

100 g reven emmentaler ost

*

1. Skær et låg af rundstykkerne og fjern det mest af krummen.

Brug det til en anden ret.

Smør rundstykkerne ind- og udvendigt med smeltet smør.

2. Fyld brødene med kødsauce, drys med ost.

Sæt dem i en varm ovn ved 200 °C i ca. 15 min.

Du kan pakke de fyldte rundstykker ind i alufolie, så bliver de knap så brune og sprøde.

Lad folien stå åben foroven, så osten kan gratineres.

3. Server en grøn salat eller dampede grønsager til.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?