Logo

Fyldte rundstykker 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 rundstykker eller 10 skiver brød + smør
10 strimler bacon eller skinke
1 1/2 porre eller 3 løg
1 ds champignoner (450 g)
5 tsk hvedemel
5 dl fløde
800 g kogt eller stegt kød (kylling eller kalv)
salt, peber
2 rød peberfrugt eller 1 bdt persille

Skær et låg af rundstykkerne og tag lidt af indmaden ud. Smør dem indeni med lidt smør og sæt dem i en god varm ovn. Skær baconen i tynde strimler og svits dem i en gryde sammen med porre eller løg. Drys hvedemel på tilsæt fløde og evt, vand fra champlgnonerne, Lad stuvningen koge igennem og smag den til. Rør de skivede champignon i og lad dem varme godt igennem. Skær kødet i terninger og kom det i. Fyld stuvningen i rundstykkerne og garner med ringe af peberfrugt eller en kvist persille.
Rundstykkerne er ikke fryseegnede.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BroccoliomeletOmelet er lækkert til både morgenmad, brunch og frokost. Her får den klassiske omelet et...
• Persillepaneret torsk med limesauce og lun lynpicklesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladesnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banandessert fra Sydafrika - Banana fool Denne dessert stammer oprindeligt fra Sydafrika og indeholder blandt andet banan, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os