Logo

Fyldte sejfileter med stuvede porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

2 stk Fyldte sejfileter
4 rensede og snittede porrer
saft fra 1/2 citron
2 dl fiske- eller hønsebouillon
salt og peber

Tilberedning:
Bag fisken efter anvisning. Kom porrer i en gryde med saft fra citron og
bouillon. Lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Jævn
evt. porrerne. Server til den gode fisk evt. med kogte ris til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kidneybønner med bacon, tomat og mørk chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TivolimadDer er ingen store hemmeligheder bag de berømte rejemadder fra Tivoli ud over at de skal...
• Kyllingesalat med broccoli og baconNu kan du nyde en lækker "hønsesalat" til frokost - det tager ikke lang tid, hvis du har...
• Hvid chokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os