Logo

Fyldte sejfileter med stuvede porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

2 stk Fyldte sejfileter
4 rensede og snittede porrer
saft fra 1/2 citron
2 dl fiske- eller hønsebouillon
salt og peber

Tilberedning:
Bag fisken efter anvisning. Kom porrer i en gryde med saft fra citron og
bouillon. Lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Jævn
evt. porrerne. Server til den gode fisk evt. med kogte ris til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte tomater 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sennepssild 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagsæggekage med baconBegynd ugen med en lækker æggekage med masser af fyld. Varier grønsagerne med det, du har...
• Fennikel-pæresalat med blåskimmelostFå gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og prikken over i'et er den indkogte...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!