Logo

Fyldte sejfileter med stuvede porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

2 stk Fyldte sejfileter
4 rensede og snittede porrer
saft fra ½ citron
2 dl fiske- eller hønsebouillon
salt og peber

Tilberedning:
Bag fisken efter anvisning. Kom porrer i en gryde med saft fra citron og
bouillon. Lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Jævn
evt. porrerne. Server til den gode fisk evt. med kogte ris til.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?