Logo

Fyldte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 sildefileter
125 g rygeost
1-2 spsk fløde 13%
2 forårsløg
5-8 radiser
salt og peber
 
Rør rygeosten lind med fløde og tilsæt fintsnittet forårsløg og radiser. Smag til med salt og peber og fordel fyldet i sildefileterne.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min.
Server med rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her