Logo

Fyldte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 sildefileter
125 g rygeost
1-2 spsk fløde 13%
2 forårsløg
5-8 radiser
salt og peber
 
Rør rygeosten lind med fløde og tilsæt fintsnittet forårsløg og radiser. Smag til med salt og peber og fordel fyldet i sildefileterne.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min.
Server med rugbrød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muffins med ærter og skinkeBag nogle dejlige muffins med frokostfyld perfekt til madpakke, skovtur og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os