Logo

Fyldte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 sildefileter
125 g rygeost
1-2 spsk fløde 13%
2 forårsløg
5-8 radiser
salt og peber
 
Rør rygeosten lind med fløde og tilsæt fintsnittet forårsløg og radiser. Smag til med salt og peber og fordel fyldet i sildefileterne.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min.
Server med rugbrød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bøf med tomatsalat 2 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med salami - lynhurtigeLige så hurtigt som pizzaerne er blevet belagt med courgetter, mozzarella og salami, lige...
• Cremet squash omelet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommer med risHer er opskriften på en spændende dessert med blommer og ris - en kombination man ikke ser...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os