Logo

Fyldte sqash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 squash
500 g oksefars
1 dl ketchup
1 løg
salt
peber
2 tsk oregano
2 fed hvidløg
evt revet ost

tørsteg kødet. Udhul squashen og snit løget.
Bland kød, sqashkødet, ketchup, hvidløg og krydderier og fyld i de udhulede squash og drys med revet ost.
Bag i ovn ved 200ºC i 25 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk ostepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med nye kartofler og røget fiskNyd en hurtig frokostsalat lavet med en rest kogte kartofler og grønsager
• Gammeldaws julesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os