Logo

Fyldte tomater 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
15 store ikke for modne tomater

Fyld:
300 g oksefars ( Der kan bruges grise el. kalvefars)
1 1/2 dl olivenolie
1 1/2 dl ris
1 tsk tomatpasta
3 løg rives
indmad fra tomaterne
lidt vand
salt
peber
samt lidt persille eller krusemynte

Skær et låg af tomaterne, og udhul disse med en skarp teske.

Fyldet blandes sammen i en skål og fyldes i de udhulede tomater,
låget lægges på og tomaterne lægges i et fad , dryppes med olie.

Der kan også bruges halve grønne peberfrugter.

Sættes i oven i ca. 1 time ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Champignonspid - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid
• Porretærte med baconsalatHer er en god opskrift på en simpel men lækker frokostret: porretærte med baconsalat....
• DronningesnitteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondepige med slør - MariesBondepige med slør er en klassisk dansk dessert med æble. Desserten er nem at lave -gerne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os