Logo

Fyldte tomater 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
15 store ikke for modne tomater

Fyld:
300 g oksefars ( Der kan bruges grise el. kalvefars)
1 ½ dl olivenolie
1 ½ dl ris
1 tsk tomatpasta
3 løg rives
indmad fra tomaterne
lidt vand
salt
peber
samt lidt persille eller krusemynte

Skær et låg af tomaterne, og udhul disse med en skarp teske.

Fyldet blandes sammen i en skål og fyldes i de udhulede tomater,
låget lægges på og tomaterne lægges i et fad , dryppes med olie.

Der kan også bruges halve grønne peberfrugter.

Sættes i oven i ca. 1 time ved 200ºC.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?