Logo

Fyldte tomater med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 bøftomater eller 8-10 almindelige
½ dl olie
2 dl ris
persille efter smag
2 løg
1 terning grønsagsbouillon
2 spsk tomatpuré
ca. 1 dl vand
salt og peber
rasp
ca. 4 kartofler
 
Skær et låg af tomaterne og skrab indholdet ud. Læg tomatindmaden til
side og kom de udhulede tomater i en bageform, gem tomatlågerne.
Hak løgene og steg dem i olie med persille, salt og peber i nogle minutter. Hæld vand, tomatpuré, tomatindmad, bouillonterningen og risen ved og lad det småkoge indtil det meste af væsken er forsvundet.
Risen skal ikke være blød.
Lad fyldet stå i stegepanden medens du skræller og skærer kartoflerne i skiver.
Fyld tomaterne til kanten og læg låget på.
Drys lidt rasp over.
Læg kartoffelskiverne rundt om tomaterne og hæld lidt olie samt salt og
peber på.
Lad retten stå i ovnen på ca. 175°C indtil kartoflerne og risen er bløde,
ca. 1 times tid.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?