Logo

Gammeldavs sildesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hertil bruges udvandede spegesild, kogt kød. rødbeder, syltede agurker, kogte kartofler og rå æbler.
Alle disse ting skæres i passende små firkanter.
Et lille glas kapers blandes i.
Rør en blanding af kaperssaften, sur sennep, stødt peber og lidt eddike. Smag til med sukker.
Hæld det over de små firkanter og lad det trække i nogle timer.
Ved anretningen pyntes med skiver af hårdkogt æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her