Logo

Gammeldavs sildesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hertil bruges udvandede spegesild, kogt kød. rødbeder, syltede agurker, kogte kartofler og rå æbler.
Alle disse ting skæres i passende små firkanter.
Et lille glas kapers blandes i.
Rør en blanding af kaperssaften, sur sennep, stødt peber og lidt eddike. Smag til med sukker.
Hæld det over de små firkanter og lad det trække i nogle timer.
Ved anretningen pyntes med skiver af hårdkogt æg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grønsagsburger med tzatzikiBasis i de grønne bøffer er kogte kikærter. Du kan også bruge hvide bønner, kidneybønner...
• Smørrebrød med bacon, camembert og tomatHvis du vil have et lækkert stykke smørrebrød, og måske lidt utraditionelt, skal du prøve...
• HåndværkersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os