Logo

Gammeldaws julesylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3,5–4 kg nakkefilet eller svinebov
750 g hakkede løg
1.5-2 spsk knust allehånde
4 stk laurbærblade
3 hele løg
2-3 tsk stødt sort peber
Salt efter smag
 
Svinekødet skæres i grove tern, dækkes med koldt vand, sættes over at
koge, skummes.
Tilsættes de 3 hele pillede løg (evt. 4-5 gulerødder, kan senere bruges til pynt i bunden af sylten).
Laurbærbladene og lidt salt, koger over svag varme, til kødet er så mørt, at man kan skille det med en gaffel.
Kødet tages op, skæres eller rives i små tern eller stykker.
Suppen koges nu ind til ca. halvdelen med de hakkede løg, når løgene er
møre, tages de op og blandes med kødet, tilsættes allehånde, peber.
Salt efter smag.
Kommes i forme, presses meget lidt, overhældes med væden, til kødet er
dækket, står koldt i ca. et døgn.
 
Tips: Serveres med groft rugbrød sennep og rødbeder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med melon og skinkeMelon og skinke er en dejlig sommerklassiker - her har vi lavet retten som en salat
• Glaseret hamburgerryg med kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i tomatlageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os