Logo

Græsk æggekage - Froutália

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
De græske ferske pølser er meget velkrydrede, uden at være stærke, og så smager de godt af kød og svinder stort set ikke ved fx. grillning. Kødindholdet er på min. 80%, og de er meget mættende. Mykonos pølsen er grovhakket svinekød krydret med mynte og oregano:
 
4 Mykanos pølser i 1 cm tykke skiver.
½ kg skrællede kortofler skåret som pommes frites.
4 store æg .
40 g smør.
50 g græsk extra jomfruolivenolie.
3 spsk mælk.
50 g smuldret feta
 
Vorm olie og smør på en pande (28 cm i diameter).
Steg kortofler og pølser ved medium vorme i 10-15 minutter med låg, til kortoflerne får en pæn gylden forve.
Pisk æg, mælk og feta sammen og hæld blandingen over kartoffel-pølseretten.
Husk, at ryste panden en gang imellem, så massen ikke brænder på.
Steg yderligere 3-4 minutter, til æggemassen er stivnet.
Vend den halvfærdige frutalia farsigtigt, fx. vhja. et låg, og steg den færdig på den anden side.
Efter 2-3 minutter er vor frutalia færdig.
Nyd omeletten meget varm med godt brød.
 .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her