Logo

Græsk æggekage - Froutália

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 personer)
De græske ferske pølser er meget velkrydrede, uden at være stærke, og så smager de godt af kød og svinder stort set ikke ved fx. grillning. Kødindholdet er på min. 80%, og de er meget mættende. Mykonos pølsen er grovhakket svinekød krydret med mynte og oregano:
 
4 Mykanos pølser i 1 cm tykke skiver.
1/2 kg skrællede kortofler skåret som pommes frites.
4 store æg .
40 g smør.
50 g græsk extra jomfruolivenolie.
3 spsk mælk.
50 g smuldret feta
 
Vorm olie og smør på en pande (28 cm i diameter).
Steg kortofler og pølser ved medium vorme i 10-15 minutter med låg, til kortoflerne får en pæn gylden forve.
Pisk æg, mælk og feta sammen og hæld blandingen over kartoffel-pølseretten.
Husk, at ryste panden en gang imellem, så massen ikke brænder på.
Steg yderligere 3-4 minutter, til æggemassen er stivnet.
Vend den halvfærdige frutalia farsigtigt, fx. vhja. et låg, og steg den færdig på den anden side.
Efter 2-3 minutter er vor frutalia færdig.
Nyd omeletten meget varm med godt brød.
 .
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksetærte med spinat og hvidløg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆggeomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede stegte sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os