Logo

Græskarhachis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg græskar
1 tsk salt
1 l vand
20 g smør
1 løg
1 spsk hvedemel
3 dl mælk
Salt og peber
Kulør
2 æg
 
Græskar skrælles og skæres i tern, koger knapt møre og afdrypper.
I smørret brunes de hakkede løg og hvedemel drysses på.
Væde og krydderier tilsættes. saucen farves brun og græskartern kommes i.
Serveres med smilende æg og brunede kartofler 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her