Logo

Græskarhachis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg græskar
1 tsk salt
1 l vand
20 g smør
1 løg
1 spsk hvedemel
3 dl mælk
Salt og peber
Kulør
2 æg
 
Græskar skrælles og skæres i tern, koger knapt møre og afdrypper.
I smørret brunes de hakkede løg og hvedemel drysses på.
Væde og krydderier tilsættes. saucen farves brun og græskartern kommes i.
Serveres med smilende æg og brunede kartofler 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her