Logo

Græskarhachis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg græskar
1 tsk salt
1 l vand
20 g smør
1 løg
1 spsk hvedemel
3 dl mælk
Salt og peber
Kulør
2 æg
 
Græskar skrælles og skæres i tern, koger knapt møre og afdrypper.
I smørret brunes de hakkede løg og hvedemel drysses på.
Væde og krydderier tilsættes. saucen farves brun og græskartern kommes i.
Serveres med smilende æg og brunede kartofler 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinke og ost croissantEr klar på mindre end 10 minutter, de giver en dejlig morgenmad eller frokost - en enkel,...
• Hurtig æggesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatgratin med sauteret spinat og hvidløg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os