Logo

Græskaromelet med chili og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g græskar
3 spsk vegetabilsk olie
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
3 æg
1 hakket udkernet grøn chili
2 tsk fishsauce
 
Skræl græskarret, skær det i små humbler og derefter i tynde strimler.

Varm olien op i en stor pande, tilsæt græskar, løg og hvidløg og steg ved moderat varme, til græskarret er mørt, mens ingredienserne af og til vendes.
Pisk æg, chili og fiskesauce sammen og hæld det over græskarret.
Læg låg på og steg til æggemassen begynder at blive fast.
Skær i trekanter og server direkte fra panden. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her