Logo

Græske lammekødspakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g magert bovkød
1 løg
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
5 spsk tør sherry
½ citron, saften heraf
½ tsk oregano, tørret
salt
sort peber
1 stor tomat, moden
75 g fetaost
1 spsk smør

Bovkødet skæres i ca. 3 cm. stor e terninger. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Rør en marinade af olie, sherry, citronsaft, oregano, salt og peber. Kom kød, løg og hvidløg i, og bland det hele godt. Tomaten vaskes og skæres i tykke skiver . Osten smuldres.

4 stykker alufolie pensles med olie. Kødblandingen deles i 4 portioner, og en portion lægges midt på et stykke folie. Herover lægges en skive tomat. Hver portion drys ses med ost og smørret fordeles hen over i små skiver . Pak folien sammen og sørg for at kanterne er lukket godt til. Læg pakkerne på ovnristen og stil dem i en 200 º varm ovn på midterste ribbe i 25 min.

Hertil passer godt brød, bulgur og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franske sennepssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med stegt andebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glarmestersild uden sukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!