Logo

Græsk bondeomelet med tomatbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 sommerløg eller 2 porrer
1 ds tun i vand
6 æg
1 dl mælk eller vand
100 g feta
2 spsk olivenolie
12-14 sorte oliven
hakket frisk oregano

Tomatbrød:
4 skiver landbrød
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
4 modne tomater

Snit porrer eller løg fint og hæld væden fra tunfisken.
Pisk æg og mælk eller vand sammen i en skål.
Skær feta i små tern og tilsæt dem.
Varm en stegepande op med olivenolie og svits porreskiverne et par min.
Smuldr tunfisken og kom den på panden.
Hæld æggemassen over og krydr med lidt salt og peber, ikke for meget, osten er salt.
Lad æggemassen stivne ved jævn varme, løft lidt op i den med paletkniven, så den flydende æggemasse fordeles.
Halver oliven og drys dem over sammen med oregano.
Tag omeletten fra panden, så snart den er fast, ellers bliver den kedelig og gummiagtig ligesom andre retter med æg, der har fået for meget varme.
Gnid brødskiverne med hvidløg og dryp dem med olivenolie.
Rist brødskiverne gyldne og sprøde i ovnen på ca. 5 min. ved 200°C.

Skær tomaterne i skiver og læg dem på de varme hvidløgsbrød.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bruschetta med sprød skinkeDet tager ingen tid at lave disse skønne hapsere
• Pirogger med krabbe- og svinekødOpskriften til pirogger stammer oprindeligt fra Rusland. Indholdet kan laves på mange...
• Citron-vodkamarinerede sildNyd fridagene med lidt ekstra godt til frokost. Her er serveret el sommerlig kold frokost,...
• Banan-snackSnacks kan være mange ting. I denne version er det skiveskårede bananer med smeltet...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os