Logo

Grovflutes med kyllingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grovflutes med kyllingesalat

4 grovflutes eller boller à

½ grillstegt kylling (eller rester), rent kød, uden skind

2 gulerødder

ca. 10 små cornichoner

cremefraiche, max. 9 %

1 spsk let mayonnaise

3 spsk hakket purløg

1 - 2 tsk. Karry

salt, peber

persille, rødløg til pynt

Pil kødet af en halv, grillstegt kylling.

Riv guleroden groft, og hak agurken.

Bland cremefraiche og mayonnaise, revet gulerod, agurk og hakket purløg.

Krydr med karry, salt og peber. Fyld brødene.

Pynt med persille og rødløg.

Tips: Salat er dejligt fyld i flutes og sandwich. Hvis du vælger råvarerne med omsorg, dvs. sørger for at bruge de magre varianter, kan du sagtens lave gode og sunde salater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her