Logo

Grønsagsomelet med pitabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 små rødbeder, skrællede og revne
2 ½ tsk frisk og reven ingefær
2 knuste fed hvidløg
1 tsk riseddike
1 tsk sesamolie
4-5 tsk sojasauce
2 finthakkede forårsløg
et par dråber tabasco
3 spsk jordnøddeolie
1 løg i tynde skiver
1 rød peber i strimler
1 mellemstor gulerod, skrællet og revet
4 bok choy blade i mindre stykker
2 tsk hakket frisk koriander
1 spsk sød chilisauce
3 æg, let sammenpiskede
1 spsk majsmel
8 pitabrød
 
Bland rødbederne, 1 tsk ingefær, og halvdelen af de knuste hvidløgsfed, riseddiken, sesamolien, 1 tsk sojasauce, forårsløgene og tabascoen i en røreskål.
Pisk det godt sammen.
Varm halvdelen af jordnøddeolien i en wok eller en sauterpande.
Tilsæt løget og det resterende hvidløg, og lad det stege i et par min ved middel varme.
Bland derefter rød peber, gulerod, bok choy, det sidste ingefær samt chilisaucen i.
Lad blandingen stege endnu et par minutter til grønsagerne netop er møre.
Hæld så det hele over i en skål og lad det køle lidt af.
Mens det afkøles blandes æg, majsmel og den sidste del sojasauce i en anden skål.
Til sidst piskes æg opg grønsagsblanding grundigt sammen.
Opvarm den resterende olie i en sauterpande.
En fjerdedel af blandingen hældes på panden, så den danner en tyk
pandekage.
Den steges 1-2 min på hver side, og proceduren gentages med resten af blandingen.
Rist pitabrødene let på begge sider.
Overskydende væske hældes fra den allerede tilberedte rødbedeblanding.
Pitabrødene lægges på hver sin tallerken, og de små omeletter placeres ovenpå.
Garner med skefulde af rødbedeblandingen, og pynt evt. med gul peberfrugt.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muslinger i laurbær i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller med røget kalkunHer er nogle spændende boller med røget kalkunfilet i tern. Server bollerne som lækkert...
• Pandekager med sur-sød fyld / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klisterris med bananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!