Logo

Hamburgerryg med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kogt hamburgerryg
700 g kogte kartofler
200 g mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 spsk citronsaft
1 tsk sød fransk sennep
salt
peber
revet peberrod efter smag
100 g grønne ærter

Benet skæres fra kødet, der skæres i tynde skiver, der lægges på et fad.
Mayonnaisen røres sammen med cremefraichen og smages til med citronsaft, sennep, salt og peber.
Peberroden rives og tilsættes efter behag.
Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes sammen med de fleste ærter.
Salaten pyntes med resten af ærterne og lidt revet peberrod.
Serveres til hamburgerryggen sammen med en skål grøn salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Broccoli med ostBroccoli er lækkert som tilbehør og indeholder både kostfibre og vitaminer. Her gratineres...
• Pastasalat med bønner og soltørrede tomaterNyd den lækre pastasalat med masser af fyld til frokost eller som tilbehør
• Champignon gratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!