Logo

Hamburgerryg med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kogt hamburgerryg
700 g kogte kartofler
200 g mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 spsk citronsaft
1 tsk sød fransk sennep
salt
peber
revet peberrod efter smag
100 g grønne ærter

Benet skæres fra kødet, der skæres i tynde skiver, der lægges på et fad.
Mayonnaisen røres sammen med cremefraichen og smages til med citronsaft, sennep, salt og peber.
Peberroden rives og tilsættes efter behag.
Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes sammen med de fleste ærter.
Salaten pyntes med resten af ærterne og lidt revet peberrod.
Serveres til hamburgerryggen sammen med en skål grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her