Logo

Hamburgerryg med skorzonerrødder og stuvet grønlangkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
160 g hamburgerryg i skiver (pålæg)
500 g skorzonerrødder
3 spsk citronsaft
750 g frisk grønkål eller 1 pk. frossen hakket grønkål
15 g smør
30 g hvedemel
3-4 dl sødmælk
salt
muskatnød
evt. lidt sukker.
Pynt: 1/4 salathoved.

Skorzonerrødderne skylles/skrabes og lægges i en blanding af citronsaft og vand (for at undgå oxydering).
Rødderne skæres i stykker på 12-15 cm, og koges i let saltet vand i ca. 5 min. De skal stadig være faste og sprøde.
Tages op og afkøles i koldt vand.

Rul skiver af hamburgerryg omkring rødderne.
Anret rullerne på salatblade på et rundt fad.
Gør plads til en skål til stuvningen.

Grønlangkål:
Kog de rensede og ribbede kålblade i 8 min.
Læg blade ne til afdrypning.
Hak bladene, evt. igennem en kødhakker.
Varm fedtstoffet i en gryde over svag varme.
Rør/pisk melet i og spæd med mælken.
Gennemkog stuvningen i ca. 5 min.
Tilsæt det hakkede grønkål og smag til med krydderier.

Hæld grønlangkålen i skålen og server sammen med hamburgerryg-rullerne
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franske fadsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med nye røgede kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldaws julesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os