Logo

Jambon Persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
God frokostret, der også kan gøre det ud for et helt måltid. Jambon Persille er ældgammelt Bourgogne-køkken. Man ser det ikke andre steder i Frankrig end der.

1 sprængt svineskank
2 store bundter persille

Svineskanken koges langsomt og skummes efterhånden, så skyen bliver klar. Skanken tages op efter to timer, eller når den er godt mør. Fedtet fjernes, hvis man er til det, og kødet skæres i små firkanter.
Skyen koges ind til omkring 1/2 liter under stadig afskumning. Derefter sigtes den gennem et viskestykke og er klar til brug.
Persillen hakkes fint. Kød og persille anbringes lagvis i fire kaffekopper, overhældes med skyen og stilles koldt i mindst 12 timer.
Vendes ud på en tallerken og serveres med hvidt brød (se opskrift på: Hvidt brød) og sennep.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med laks og spinatPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en indbagt ret bestående af butterdej...
• Clubagtig sandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejefyld til pirogdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marcipanfromage med ribsDer er oldemors klassiske citronfromage, eller en af de nyere varianter med marcipan og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os