
Julesalat er en overset grønsag til salat og smager godt sammen med frugt.
Spis noget let i aften
 
375 g julesalat 
250 g jordbær 
½ usprøjtet appelsin 
1½ dl yoghurt naturel 
flydende sødemiddel 
knust koriander 
2 tsk friske, grønne peberkorn 
*
A. Skyl julesalaten og skær enden af. 
Løsn 20 blade og fordel dem på tallerkner. 
Skær resten af julesalaten i 1 centimeter brede strimler. 
 
B. Skyl jordbærrene og skær dem i kvarte. 
 
C. Vask appelsinen og riv skallen fint. Pres appelsinen. 
Bland yoghurten med appelsinsaft og -skal, krydr med koriander og sødemidlet.
 
D. Hæld dressingen over salatstrimlerne og jordbærrene, læg blandingen på de hele salatblade og drys grønne peberkorn over. 

Pr portion 266/64 kJ/kcal. 3 g protein. 2 g fedt. 7 g kulhydrat. 3 g fibre.