Logo

Kalkun- og parmaroulade med spidskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

2 kalkunschnitzler
2 skiver parmaskinke
1 spidskål
1 spsk grøn pesto
snittet frisk basilikum
olivenolie
salt og peber

Bank kødet lidt fladere med hånden og drys det med lidt salt og peber. Læg skinken på kødet og rul sammen som en roulade. Brug evt. en tandstik eller kødsnor til at holde rouladen sammen. Brun kødet i olie på en lille pande. Skru ned for varmen og gennemsteg kødet på alle sider i samlet ca. 8 minutter. Snit spidskålet i strimler. Tag kødet op på en
tallerken og svits kålen på panden. Server kalkunrouladen skåret i skiver til spidskål vendt med pesto. Drys lidt basilikum over og server evt. til ris.

Kalkunkødet kan byttes ud med skinke- eller kalveschnitzel. Og parmaskinken med krydret pølse i tynde skiver.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?