Logo

Kartoffelmad med æg og ansjoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffelmad med æg og ansjoser

 

En typisk søndagsmad med saft og kraft og måske en snaps til.

2 stykker. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min.

 

#

4 kartofler

2 æg

2 skiver groft rugbrød

4 ansjoser eller benfri sild

4-5 spsk mayonnaise

dild og purløg

*

 

Kog kartoflerne møre i vand med salt i ca. 20 min.

Pil kartoflerne, og lad dem køle lidt af.

 

Kog æggene i 7-10 min., til de er smilende eller hårdkogte (efter smag).

Skyl dem i koldt vand, og pil dem.

Anret skiver af kartofler på brødet sammen med ansjoser, mayonnaise og stykker af æg.

Drys med dild og klippet purløg.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dejlige kartoffelmaddersommer er lig med kartoffelmadder. Gør det helt enkelt med lidt mayonnaise og purløg eller...
• Kartofler svøbt i parmaskinkeEn lækker lille snack med sprød skinke, som de fleste vil elske. Kan tilberedes med...
• Bouillonkartofler med grøntsagerBouillonkartofler laves, som navnet antyder, med bouillon. Her laves retten også med...
• Ovnstegte KanelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os