Logo

Kartoffelmad med hjemmeristede løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffelmad med hjemmeristede løg

 

Nye kartofler, hjemmeristede løg og et stykke godt rugbrød - luksusudgaven af den klassiske kartoffelmad.

Til 2 stk kartoffelmadder

 

# Ingredienser

1 løg
¼ dl hvedemel
½ dl vindruekerneolie til fritering
4 nye kartofler kogte
4-6 radiser

2 skiver rugbrød
smør
2-4 salatblade sprøde
mayonnaise af god kvalitet
karse

 

* Sådan laver du Kartoffelmad

Skær løgene i tynde ringe.
Vend ringene i mel, brug et dørslag, så den overskydende mel kan drysse af.
Varm olien i en gryde, og friter løgene, til de er sprøde.
Læg de ristede løg til afdrypning på fedtsugende papir.

Skær kartoflerne i skiver, rens radiserne, og skær dem i tynde skiver.
Skyl salaten, og slyng den tør.
Smør rugbrødet, og læg salatblade på.

Top med kartofler, mayonnaise, radiser, karse og ristede løg.

 

Kartoffelmaden kan med fordel serveres i grønne omgivelser under skyggen fra en parasol og ledsaget af en kold pilsner.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 61 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pommes Anna i portions-ramekiner lækker og lidt lettere udgave af den franske klassiker Pommes Anna. Retten er langt fra...
• Kartoffel- og porresuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza Syditaliensk SpecialPizza kommer oprindelig fra Napoli i Italien. Denne variant har sine rødder i det...
• Hasselnødemousse med citrusfileterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os