Logo

Klassisk ribbensteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Klassisk ribbensteg 

 

Lækker og klassisk opskrift på ribbensteg med sprød svær, som er er uundværlig på det traditionelle frokostbord, særlig god i december måned og til julemiddagen. Et hit hos de fleste.

Tilberedningstid: 2 timer Antal portioner: 6 pers.

 

# Ingredienser

1,5 kg ribbensteg

1 smule groft salt

4 blade laurbær

 

* Tilberedning

Svær drysses med groft salt og der stikkes laurbærblade ned mellem sværene.

Stegen lægges på en rist i en bradepande midt i en kold ovn, som tændes på 200 °C.

Ribbenstegen steges i ca 1½ time til det er gennemstegt og sværen er sprød.

Ribbenstegen skal hvile i 20 minutter før den skæres i skiver.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 13 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ribbenssteg og risalamande med solbærsauceVi har stegt ribbensstegen klassisk, men serverer den med lækker rødkålssalat og...
• Langtidsstegt ribbensteg og grov mosSæt pift på en god dansk ribbenssteg med krydderier fra de varme lande. Rist de hele...
• Ribbensteg LangtidsstegtSupermør, saftig og sprøde svær. Det lyder da ret lækkert, synes du ikke? Ribbenstegen er...
• Blommetærte med smuldredejHer er opskriften på en super lækker blommetærte, der er lavet helt uden sukker. I stedet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os