Logo

Klassisk ribbensteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klassisk ribbensteg 

 

Lækker og klassisk opskrift på ribbensteg med sprød svær, som er er uundværlig på det traditionelle frokostbord, særlig god i december måned og til julemiddagen. Et hit hos de fleste.

Tilberedningstid: 2 timer Antal portioner: 6 pers.

 

# Ingredienser

1,5 kg ribbensteg

1 smule groft salt

4 blade laurbær

 

* Tilberedning

Svær drysses med groft salt og der stikkes laurbærblade ned mellem sværene.

Stegen lægges på en rist i en bradepande midt i en kold ovn, som tændes på 200 °C.

Ribbenstegen steges i ca 1½ time til det er gennemstegt og sværen er sprød.

Ribbenstegen skal hvile i 20 minutter før den skæres i skiver.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?