Logo

Kold marineret cuvette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(6 personer)

¾ kg oksecuvette
1 tsk salt
5 peberkorn
2 kviste timian
1 løg
2 laurbærblade

Marinade:
1-2 løg, hakkede
1 dl olivenolie
½ dl vineddike
½ dl vand
groftkværnet peber salt
1 bdt persille, hakket

Kom cuvetten i en gryde og hæld vand ved, så det lige dækker.
Bring det i kog, skum suppen og tilsæt salt, peberkorn, timian, et delt løg og laurbærblade.
Kog kødet ved svag varme under låg ca. 45 min.
Tag cuvetten op af gryden, læg den på et fad og kom alufolie over.
Læg kødet i let pres under et skærebræt og et par konservesdåser.
Sæt kødet i køleskab, til det er helt koldt og fast.
Skær kødet i tynde skiver og læg dem i et halvdybt fad.
Marinade:
Pisk ingredienserne sammen.
Hæld marinaden over kødskiverne og lad det trække koldt 1-2 timer.
Server med soltørrede tomater, skåret i strimler, fintstrimlet agurk, hakket æg, kapers og cremefraiche smagt til med lidt balsamico.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?