Logo

Kold marineret cuvette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 personer)

3/4 kg oksecuvette
1 tsk salt
5 peberkorn
2 kviste timian
1 løg
2 laurbærblade

Marinade:
1-2 løg, hakkede
1 dl olivenolie
1/2 dl vineddike
1/2 dl vand
groftkværnet peber salt
1 bdt persille, hakket

Kom cuvetten i en gryde og hæld vand ved, så det lige dækker.
Bring det i kog, skum suppen og tilsæt salt, peberkorn, timian, et delt løg og laurbærblade.
Kog kødet ved svag varme under låg ca. 45 min.
Tag cuvetten op af gryden, læg den på et fad og kom alufolie over.
Læg kødet i let pres under et skærebræt og et par konservesdåser.
Sæt kødet i køleskab, til det er helt koldt og fast.
Skær kødet i tynde skiver og læg dem i et halvdybt fad.
Marinade:
Pisk ingredienserne sammen.
Hæld marinaden over kødskiverne og lad det trække koldt 1-2 timer.
Server med soltørrede tomater, skåret i strimler, fintstrimlet agurk, hakket æg, kapers og cremefraiche smagt til med lidt balsamico.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronsild 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskepateEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fasan WienerpølseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrownietærteVi har fyldt en sprød valnøddebund med "browniedej". Kombinationen af valnødder og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os