Logo

Kryddersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kryddersalat


Kryddersild og kartofler i masser af krydderurter 

Til 4 personer Tilberedningstid: 112 time Køletid: V2 time

#

1 icebergsalat

400 g kogte, kolde kartofler

4 kryddersildefileter

 

Marinade:

2 spsk eddike

1 spsk citronsaft

2 spsk olie

1 revet løg

 

Sauce:

1 dl cremefraiche

1 spsk hakket persille

1 spsk klippet purløg

1 spsk klippet dild + lidt til pynt

 

1. Skyl salaten. Lad den dryppe af og skær den i grove strimler.

2. Skær kartoflerne i terninger og sildefileterne i mindre stykker.

3. Bland det i en stor skål.

Pisk marinaden sammen og hæld den over.

Vend salaten og stil den koldt i ½ time.

4. Rør cremefraiche med krydderurterne.

Smag saucen til med salt og peber.

Hæld den over salaten, drys med dild og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her