Logo

Krydret foliefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
180 g torskefilet
Salt
Peber
Citrosaft
1 bundt dild

Torskefileten krydres med salt, peber og citronsaft.
1 bdt dild klippes meget fint og fisken vendes heri.

Pak fisken ind i folie og kom den i ovnens bradepande ca. 20 min. ved 175 gr.

Serveres med grønsager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sild på isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf stegt med parmaskinke En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommersalat med kommenPå en solrig sommerdag er denne frokostsalat bare den bedste. Dansk og god!
• Risengrød og ris à la mandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os