Logo

Krydret kalkunsylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg kalkun overlår uden skind. (cuvette)
250 g kalkun brystkød (gerne i strimler/tern)
200 g løg
6-8 laurbærblade.
1 kvisttimian.
20 blade husblas (geletine) pr. liter.
Salt/ pulv.
sort peber
allehånde.

Sæt overlåret over i koldt vand, til kødet er dækket, koges op og skummes.
Tilsæt nu laurbærbladene og timian.
Koges i 30 min. brystkødet tilsættes , koges herefter i 20 min. - det kogte kød tages op og skæres i tern på 1-1,5 cm.
Suppen ned koges til det halve sammen ned de grofthakkede løg, herefter tilsættes det kogte kød.
Smages til med salt, peber og allehånde. (gerne lidt for salt/krydret, da smagen mindskes betydeligt når den nedkøles.)
Til sidst tilsættes den smeltede husblas (18 blade om om vinter, 20 om sommeren.) det hele koges op , hældes i forme og sættes på køl med det samme.
Serveres med en god sennep og syltede rødbeder samt et godt rugbrød.
Stuvede asparges kartofler gør det til en lækker frokost ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her