Logo

Krydrede rosinsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g rosiner uden kerner
200 g hvedemel
100 g Maizena eller kartoffelmel
1 brevbagepulver
100 g smør
2 æg
10 g sukker
10 g stødt kanel
10 g revet muskatnød
1/2 kop stærk kaffe
1/8 l. piskefløde
30 g sukker

Overhæld rosinerne med kogende vand og lad dem stå i 5 minutter.
Dryppes af og stilles køligt.
Smørret smeltes og afsvales.
De hele æg, sukker og hvedemel kommes i og dejen røres, til den skummer.
Kom kanel, muskatnød, bagepulver og hvedemel i under stadig omrøring.
Til slut vendes rosiner i.
Rul ud til ca. 1 cm. tykkelse på et bræt, der er strøet med hvedemel.
Skæres i aflange firkanter, sættes på en smurt plade og bages 10-12 minutter ved 250ºC.
Fløden piskes halvstiv, og sukkeret vendes i.
Stryg flødeskummet på de bagte snitter, der glaseres brune i ovnen, enten ved overvarme eller under grillen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KartoffelomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjydsk surribEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med fennikelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning- og sirupfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os